Facebook’un en sinir bozucu özelliğini kapatın

Facebook Gruplarını kullanan bir milyardan fazla insan olduğu düşünüldüğünde, büyük olasılıkla zaten birkaçına üye olursunuz.

Bir Gruptaki diğer kişilerle bağlantı kurmak ve paylaşımda bulunmak harika olsa da, bazen tartışmalar uzayabilir ve bu nedenle çok sayıda kişi ana sayfanızdaki haber akışını devralabilir ve yalnızca Grup üyesi olmayan arkadaşlarınızdan gelen yayınları bulmak için günlerce kaydırma yapmanızı sağlar.


spotify hesabı silindi

Bu sinir bozucu özelliği kapatmanın ve ekrandan sonra ekranı kaydırmaktan kurtulmanın bir yolu var mı? Evet var ve size nasıl olduğunu göstermek için buradayız.





Grup bildirim ayarlarınızı düzenleme

Rulonuzu yavaşlatmak mı istiyorsunuz - en azından Grubunuzun rulosu? Facebook'daki diğer her şeyde olduğu gibi, Grup bildirim seçenekleriniz basit ancak kafa karıştırıcıdır.

  • Tüm gönderiler üyeler Gruba her mesaj gönderdiğinde sizi bilgilendirir.
  • Önemli önerilen yayınlar veya çok sayıda beğeni veya yorum içeren yayınlar için bildirimdir. Ayrıca, öne çıkan kişiler takip ettiğiniz kişilerden gelen yayınlar olabilir.
  • kapalı üyeler mesaj gönderdiğinde bildirim almanızı engeller.

Burada birkaç uyarı var. Grup bir Takımlar ve Projeler grubuysa, sohbeti sessize alma seçeneğiniz vardır. Grubunuzda 250 veya daha fazla üye varsa, bildirim ayarları varsayılan olarak Öne Çıkanlar olarak ayarlanır - endişelenmeyin, bunu yine de kapatabilirsiniz. Sonuncu, fakat aynı derecede önemli olarak, grup tipi Duyuru ise, üye sayısına bakılmaksızın, varsayılan ayar Tüm Mesajlar'dır.

Grup bildirim ayarlarınızı düzenlemek için masaüstünüzdeki Facebook'u ziyaret edin ve sağ üstteki zil simgesini tıklayın ve Ayarlar.

Aşağı kaydırın ve Gruplar seçeneği. Açılır menüden bildirimlerini değiştirmek istediğiniz Grubu seçin.

Burada yalnızca öne çıkanları, arkadaşlarınızın yayınlarını almayı veya bu Grubun bildirimlerini tamamen kapatmayı seçebilirsiniz. Tıklayın Bitti ayarları kaydetmek için.

Gruptan ayrılma

Belki bir adım daha ileri gidip bir Gruptan ayrılmak istersiniz. Sol taraftaki menüden şunu seçin: Gruplar seçeneğini belirleyin ve ayrılmak istediğiniz Grubu seçin.

Tıkla Katılım sekme ve dokunun Gruptan ayrıl.

Gruptan ayrıldığınızda ne olacağını merak ediyor musunuz? Fazla değil.

  • Üyeler listesinden çıkarılırsınız ve grup Grup listenizden kaldırılır.
  • Artık Haber Feed'inizde Grup yayınları görmeyecek veya Grup bildirimleri almayacaksınız.
  • Ayrıldığınızda üyelere bildirim gönderilmez.

İnternette sizi takip eden reklamlardan bıktınız mı? Kim, verilerinizin reklamverenlere satılmasından endişe etmeden arkadaş edinebileceğiniz ve başkalarıyla bağlantı kurabileceğiniz bir yer yarattı. Tamamen yeni reklamsız Komando Topluluğu: çevrimiçi sosyalleşmek için güvenli ve güvenli bir yer. Komando Topluluğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın veya dokunun.

Birinin yayınını gizleme veya erteleme

Belki bu seni delirten Grup değil, ayrı bir postere ihtiyacın var. Arkadaşlarını kaldırmaya gerek kalmadan yayınlarını gizleyebilen veya erteleyebilen birkaç seçim var.

Gizlemek istediğiniz kişiden gelen bir yayındaki üç noktalı menüye dokunun. Söz konusu yayını, o kişiden gelen tüm yayınları gizlemeyi veya 30 gün boyunca ertelemeyi seçin.

Ayrıca, arkadaş kalmanıza izin verecek olan kişiyi takip etmeyi bırakma seçeneğiniz de vardır, ancak yayınlarını feed'inizde görmezsiniz. Birinin yayınını gizleme veya erteleme adımları hem Android hem de iOS mobil cihazlar için aynıdır.


gizli siri hileleri